Nieuwsberichten

Van de penningmeester

Het zijn verwarrende tijden. De Coronacrisis houdt ons allen in de greep. Ook voor de Kinderboerderij betekent dit dat er veel dingen anders lopen dan dat we als bestuur graag hadden gewild. Met behulp van alle vrijwilligers proberen we de boerderij draaiende te houden. Hopelijk komen we snel uit deze impasse en kunnen we de poorten weer openen voor het publiek. Bedankt voor uw begrip!

Met het afgelopen Kerstnummer ‘Nieuws voor onze Vrienden’ hebben alle donateurs een antwoordformulier ontvangen. Wij willen ú daarmee graag leren kennen. Om elkaar sneller op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen willen wij u in de toekomst regelmatig een Nieuwsbrief per e-mail toesturen. Daarom hebben wij u gevraagd om uw e-mailadres aan ons door te geven. Gelukkig heeft ruim 40% hierop positief gereageerd. In het kader van de privacywetgeving (AVG) worden uw persoonsgegevens niet openbaar gemaakt en/of aan derden overhandigd.

Ook willen wij u vragen (voor zover u dit nog niet heeft gedaan) om uw vrijwillige bijdrage aan ons over te maken naar bankrekening NL30INGB 0000 5408 37. Uw donatie wordt zeer op prijs gesteld. De Kinderboerderij Uden heeft de ANBI-status. Uw gift is aftrekbaar van de belastingen. Dit kan voor u een fiscaal voordeel opleveren. Het RSIN-nummer is: 8001.23.153.

Dankzij úw steun konden we in 2019 onder meer de volières afbouwen en bestraten, een wip-wap installeren en het kantoor opnieuw inrichten. Onze plannen voor dit jaar zijn: we gaan het voerhok moderniseren zodat het weer voldoet aan de eisen van veiligheid en hygiëne.

Daarnaast moet op diverse plaatsen groot onderhoud aan de stallen worden uitgevoerd. Sommige plankdelen zijn verrot en dienen te worden vervangen. Ook willen we de verlichting in de kantine veranderen waardoor het prettiger licht is. Tot slot willen we bakken plaatsen voor in de moestuin en moet de moestuin worden aangelegd. Plannen genoeg dus! Nu nog de financiële middelen en de vrijwilligers die het uitvoeren.

Tot slot willen wij alle donateurs, adverteerders en overige sponsoren bedanken voor de geweldige steun in het afgelopen jaar. Wij vertrouwen erop dat u ons zult blijven steunen.

Thom Beuker
Penningmeester

Meest recente nieuwsberichten

Film Lentefeest Tweede Paasdag 2024

Op Tweede Paasdag (maandag 1 april 2024) kwamen zo’n 1.000 bezoekers naar het jaarlijkse Lentefeest bij de Kinderboerderij Uden. Zij hebben genoten van de vele

Nieuws voor onze vrienden

Afgelopen week is de eerste editie van 2024 van het informatieboekje ‘Nieuws voor onze vrienden’ weer op de mat gevallen. Er staan, naast de vaste