Nieuwsberichten

Van de bestuurstafel

Na de totale sluiting voor bezoekers per 15 maart zijn we blijven zoeken naar mogelijkheden om de Kinderboerderij weer toegankelijk te maken voor het publiek. Dit heeft geresulteerd in een gedeeltelijke openstelling per 2 juni. In verantwoorde stappen streven we naar volledige openstelling. Wekelijks wordt er in het overleg tussen het bestuur en beheer bekeken welke beperkingen geheel of gedeeltelijk losgelaten kunnen worden. We verwachten wel dat er in de toekomst steeds beperkingen zullen zijn om aan de eisen te voldoen, die de overheid ons oplegt.

Waar zitten we nu
De 1,5 meter afstand blijft, zo ook het eenrichtingsverkeer voor bezoekers. De dierenweides zijn helaas nog niet open. Daarentegen is de speeltuin wel geopend en kunnen de toiletten worden gebruikt. De beperking van het aantal bezoekers per dagdeel is verruimd naar 150. Ook de openingstijden voor bezoekers zijn ruimer geworden. Door de week is men ’s morgens welkom van 10 tot 12 uur en ’s middags van 13.30 tot 16.30 uur. In het weekend van 13.30 tot 16.30 uur. Naast het loket voor voerbekers bij de ingang vindt men aan het einde van de route (bij de speeltuin) het loket waar koffie, thee, frisdrank, ijs en snoep etc. kan worden gekocht.

In de serre zijn drie zitgelegenheden beschikbaar voor kleine groepjes waarbij voldoende onderlinge afstand is gecreëerd. Daar staat ook de kast met onder andere babykleertjes, vogelkastjes, gemaakt door assistent-medewerkers van Carrousel Groen, die te koop zijn. In de vitrinekast bij de ingang staan diverse leuke dierenknuffels die eveneens te koop zijn. Ga je zitten, dan wel even het verplichte formulier invullen. Houd onze website in de gaten voor de actuele stand van zaken.

Luc van den Brule
Voorzitter

Meest recente nieuwsberichten

Nieuws voor onze vrienden

De tweede editie van 2023 van het informatieboekje ‘Nieuws voor onze vrienden’ is afgelopen week weer uitgebracht. Voorzitter Peter van Orsouw vertelt in zijn voorwoord

Nieuws voor onze vrienden

De eerste editie van 2023 van het informatieboekje ‘Nieuws voor onze vrienden’ is afgelopen week uitgebracht. Voorzitter Peter van Orsouw vertelt in zijn voorwoord met