Nieuwsberichten

Uitreiking vernieuwde publieksfolder Kinderboerderij

Afgelopen maandag heeft Thom Beuker van de Udense Kinderboerderij de vernieuwde publieksfolder aan een bezoeker uitgereikt. De full colour flyer bevat beknopte informatie over de historie, doelstellingen en activiteiten van de Kinderboerderij. Daarnaast biedt de flyer de mogelijkheid om zich aan te melden als ‘Vriend van de Kinderboerderij’.

“We zijn hartstikke blij met deze handzame folder”, vertelt Thom Beuker. “Enkele jaren terug hebben we een algemeen informatieboekje laten drukken, maar daar zijn we inmiddels doorheen. Ook merkten we dat sommige informatie gedateerd was, zodat we genoodzaakt waren om een actuelere versie te ontwerpen.” De nieuwe drieluik-folder laat een overzicht zien van alle publieksactiviteiten welke jaarlijks door de Kinderboerderij worden georganiseerd. Thom vervolgt: “We zijn voor de exploitatie van de Kinderboerderij voor een groot deel afhankelijk van advertenties, donaties, giften, sponsoring en subsidies. We mogen ons gelukkig prijzen dat ruim tweehonderd trouwe donateurs hier jaarlijks hun steentje aan bij willen dragen. Daar zijn we erg zuinig op”, zegt Beuker niet zonder trots. “We zijn altijd op zoek naar nieuwe donateurs of vormen van sponsoring. Het voeren en verzorgen van de dieren en het onderhouden en vernieuwen van de stallen en volières kost nu eenmaal veel geld.”

Word ‘Vriend van de Kinderboerderij’
Steun de Kinderboerderij en wordt ‘Vriend van de Kinderboerderij’. De minimale bijdrage bedraagt tien euro per jaar. Men ontvangt daarvoor drie maal per jaar het blad ‘Nieuws voor onze Vrienden’ en de digitale Nieuwsbrief. Opgeven kan via het antwoordformulier op de website of stuur een e-mail naar secretariaat@kbuden.nl. Voor meer informatie kan men contact opnemen met de Kinderboerderij Uden, 0413-250047 of kijk op www.kbuden.nl.

Meest recente nieuwsberichten

Nieuws voor onze vrienden

Afgelopen week is de eerste editie van 2024 van het informatieboekje ‘Nieuws voor onze vrienden’ weer op de mat gevallen. Er staan, naast de vaste

Veel publiek bij levende kerststal

Drukbezochte Tweede Kerstdag op de Udense Kinderboerderij met levende kerststal. Er werd volop genoten van de glühwein warme chocomel, snert en broodje worst. We hadden