Nieuwsberichten

Stichting De Groenhoeve zoekt nieuwe huurders

Clubgebouw De Groenhoeve is het gezamenlijke onderkomen van de Stichting Kinderboerderij Uden, IVN Uden en Vogelwacht Uden e.o. Zij zijn eigenaar en hoofdgebruiker van dit multifunctionele gebouw. Het pand met aanliggende gronden is gelegen aan de Artillerieweg 3 in Uden. Samen met andere gebruikers organiseren zij uiteenlopende educatieve activiteiten waar jaarlijks veel bezoekers aan deelnemen. Op dit moment wordt er gezocht naar extra huurders.

Bestuurslid Peter van Orsouw geeft aan dat er nog een aantal tijdsblokken voor verhuur beschikbaar zijn. “Tijdens de coronaperiode zijn er enkele gebruikers weggevallen, waardoor er ruimte is vrijgekomen”, vertelt Van Orsouw. De Groenhoeve is destijds opgezet voor educatieve activiteiten op het gebied van milieu, natuur en landschap en landbouwhuisdieren. Naast educatieve activiteiten kunnen er ook sociaal-culturele en artistieke activiteiten in de vorm van lezingen, cursussen, tentoonstellingen en vergaderingen worden gehouden. De Groenhoeve bestaat uit een ‘voorhuis’ en een ‘achterhuis’. Het achterhuis (met kantine en serre) is vast in gebruik door de Kinderboerderij. Het voorhuis (beneden- en bovenruimte) wordt regelmatig door de drie aangesloten verenigingen gebruikt. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen aan de voorzijde van het gebouw. Tevens zijn er een twee invalidenparkeerplaatsen op korte afstand van de hoofdingang.

Verhuur De Groenhoeve
Er bestaat de mogelijkheid om, wanneer De Groenhoeve niet in gebruik is, de beneden- en/of bovenruimte te huren. Voor het geven van presentaties en lezingen is een HD-beamer, projectiescherm en flip-over aanwezig. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de keuken. Deze is voorzien van een aanrecht (met close-in boiler), koelkast en bar. Naast een dames- en herentoilet is er een invalidentoilet aanwezig. De huurprijs voor de benedenruimte (72 m2 – max. 60 personen) bedraagt € 40,00 per dagdeel. Wanneer de benedenruimte bezet is, kan ook gebruik worden gemaakt van de bovenruimte (40 m2 – max. 20 personen). Voor vaste huurders met een doorlopend contract gelden er gereduceerde tarieven. Reserveringen en sleutelbeheer verloopt via de Kinderboerderij. Voor meer informatie zoals huurvoorwaarden en beschikbaarheid, neem contact op via het contactformulier of bel met 0413-250047.

Meest recente nieuwsberichten

Film Lentefeest Tweede Paasdag 2024

Op Tweede Paasdag (maandag 1 april 2024) kwamen zo’n 1.000 bezoekers naar het jaarlijkse Lentefeest bij de Kinderboerderij Uden. Zij hebben genoten van de vele

Nieuws voor onze vrienden

Afgelopen week is de eerste editie van 2024 van het informatieboekje ‘Nieuws voor onze vrienden’ weer op de mat gevallen. Er staan, naast de vaste