Nieuwsberichten

Openingstijden Kinderboerderij verruimd

Vanaf dinsdag 16 juni zijn de openingstijden van de Kinderboerderij verruimd. Bezoekers kunnen dan ’s morgens tussen 10 en 12 uur en ’s middag tussen 14.00 en 16.30 uur terecht in plaats van tot 16.00 uur. Vanwege coronamaatregelen gelden er strikte regels rondom hygiëne, looproutes en het maximum aantal bezoekers per tijdsblok. Het bestuur hoopt dat deze maatregelen de komende periode steeds verder worden verruimd.

Daarnaast is er weer koffie, thee en frisdrank etc. verkrijgbaar in de kantine. Ook de toiletten zijn weer toegankelijk voor het publiek. De beheerders en vrijwilligers zijn blij met deze verruiming en hopen de komende tijd veel vrolijke gezichtjes te mogen begroeten. Dat maakt het werk voor de medewerkers een stuk leuker. Op Facebook wordt enthousiast op de verruimde openstelling gereageerd. Zo schrijft Daisy Haefkens uit Uden; “Ohw leuk, mijn meiden en buurjongetje waren weer blij dat ze de diertjes weer mochten bezoeken.” Ook de Udense Sanne van der Coer reageert enthousiast met de opmerking “zijn we absoluut blij mee nu we jullie hebben ontdekt.” Karin Maas-van Zanten reageert als volgt: “Heel leuk, de meiden kunnen niet wachten!”

Het bezoekadres van de Kinderboerderij is Artillerieweg 3 in Uden, waarbij de entree gratis is. Voor meer informatie, telefoon 0413-250047, per e-mail info@kbuden.nl of website www.kbuden.nl.

Meest recente nieuwsberichten

Nieuws voor onze vrienden

De eerste editie van 2023 van het informatieboekje ‘Nieuws voor onze vrienden’ is afgelopen week uitgebracht. Voorzitter Peter van Orsouw vertelt in zijn voorwoord met