Nieuwsberichten

Dierennieuws | maart 2020

Wat een bizarre tijd is het. Even staat alles stil en toch gaat alles gewoon door. Aangezien jullie momenteel niet bij ons op bezoek kunnen komen, komen wij via deze weg bij jullie op bezoek. De komende tijd probeer ik jullie zoveel mogelijk te laten zien wat er allemaal gaande is op onze kinderboerderij. En op dit moment is er behoorlijk veel gaande. We zitten midden in de lammerperiode. Hartstikke leuk al dat jonge grut dat door de wei huppelt. En al die fantastische moeders die zo goed voor hun lammetjes zorgen.

Gistermiddag ben ik met mijn fotocamera rond gaan lopen over de kinderboerderij. Erg leuk om te zien hoe alle dieren hier op reageren. De kleine dwerggeitjes die naar je toe komen gerend en bijna met hun neus in de camera duiken. En de eekhoorns die van een afstandje rustig toekijken wat dat voor een gek apparaat is. De mooiste reactie kwam van een van de Wallische lammetjes. Deze probeerde zich te verstoppen in een voerbak. Kunnen jullie hem zien liggen op de foto?

Op het moment dat ik een foto probeerde te maken van onze eerste Racka schaapjes kwamen papa en mama er direct bij staan. Dat leverde wel een hele leuke gezinsfoto op.
Zijn er dieren die jullie graag op de foto willen zien de komende periode? Laat het mij dan weten. Stuur een mailtje naar info@kbuden.nl. Wellicht zit jouw lievelingsdier er de volgende keer bij!

Tot de volgende keer en let goed op jezelf en anderen!
Veel liefs, Silvie (Beheerder Kinderboerderij).

Meest recente nieuwsberichten

Vrije gift Kinderboerderij

U kunt via onderstaande QR-code een vrije gift doneren ten behoeve van de Kinderboerderij Uden. Het geld wordt besteed voor de verzorging van de op de

Schapen Kinderboerderij naar kapper geweest

Tientallen belangstellenden keken woensdagmiddag bij de Kinderboerderij hun ogen uit toen schaapscheerder Peter Jansen uit Wanroij een tiental schapen van hun dikke wollen vacht ontdeed.

Schapen scheren op Kinderboerderij

Woensdagmiddag 25 mei a.s. tussen 14 en 15 uur wordt op de Udense Kinderboerderij een tiental schapen van hun wintervacht ontdaan. Schaapscheerder Peter Jansen uit

Aangepaste openingstijden 5 mei

UDEN | Op donderdag 5 mei a.s. (Bevrijdingsdag) gelden er bij de Kinderboerderij aangepaste openingstijden. Vanwege de Nationale feestdag, en  derhalve beperkte beschikbaarheid van personeel, wordt