Nieuwsberichten

Kinderboerderij Uden zoekt kerstkindjes

Kinderboerderij Uden is naarstig op zoek naar enkele baby’s die op Tweede Kerstdag als kerstkindje in de levende kerststal willen figureren. “We komen op dit moment twee baby’s tekort. We hebben de afgelopen weken goed gezocht binnen onze eigen vrijwilligers, maar dat leverde helaas niets op”, zegt voorzitter Luc van den Brule met een knipoog. “Om een goede bezetting te krijgen, willen we in totaal vijf ouders met hun baby als Jozef en Maria met kerstkind in de warme kerststal laten figureren.”

De levende kerststal is op Tweede Kerstdag tussen 11.00 en 17.00 geopend voor het publiek. De stal wordt per toerbeurt gevuld met ieder uur een nieuwe Jozef, Maria en kerstkindje. Vaders en moeders zijn van harte welkom om, samen met hun baby, te figureren als Jozef en Maria met kerstkind. Oudere broertjes en zusjes mogen als engel of herder mee in de stal”, aldus Luc van den Brule. De kleding voor de figuranten is op de Kinderboerderij aanwezig. Uit de reacties van de vele bezoekers, de afgelopen jaren, valt op te maken dat deelname aan de levende kerststal dankbaar werk is en voor een onvergetelijke gebeurtenis zorgt.

Aanmelden kerstkindje
Voor (groot)ouders met hun kinderen is op Tweede Kerstdag van alles te beleven. Naast de vele boerderijdieren is de Kerstman aanwezig en leest regelmatig verhalen voor. Ook kunnen de kinderen met hem op de foto. In de tent, bij de vuurkorf is warme chocomelk, erwtensoep en glühwein te koop. Kinderen kunnen marshmallows roosteren en natuurlijk opeten. Voor aanmelden van kerstkindjes kan men telefonisch contact opnemen met Luc van den Brule, 06-27013162 of per e-mail: info@kbuden.nl. Kijk voor meer informatie op www.kbuden.nl.

Meest recente nieuwsberichten

Veel publiek bij levende kerststal

Drukbezochte Tweede Kerstdag op de Udense Kinderboerderij met levende kerststal. Er werd volop genoten van de glühwein warme chocomel, snert en broodje worst. We hadden

Nieuws voor onze vrienden

De derde en laatste editie van 2023 van het informatieboekje ‘Nieuws voor onze vrienden’ is afgelopen week weer uitgebracht. Naast de berichten van het bestuur