Nieuwsberichten

Kinderboerderij Uden zoekt kerstbaby’s voor levende kerststal

Kinderboerderij Uden is dringend op zoek naar jonge ouders die met hun baby op Tweede Kerstdag een uurtje in de levende kerststal willen staan. “We komen op dit moment nog enkele baby’s tekort. De afgelopen weken hebben we de vraag op verschillende plaatsen uitgezet, maar dat leverde helaas niets op”, zegt voorzitter Peter van Orsouw. “Om een goede bezetting te krijgen, willen we in totaal vijf ouders met hun baby als Jozef en Maria met kerstkind in de warme kerststal laten figureren.”

De levende kerststal is op Tweede Kerstdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend voor het publiek. De stal wordt per toerbeurt gevuld met ieder uur een nieuwe Jozef, Maria en kerstkindje. “Vaders en moeders zijn van harte welkom om, samen met hun baby, te figureren als Jozef en Maria met kerstkind”, zegt Van Orsouw. De kleding voor de figuranten is op de Kinderboerderij aanwezig. Uit de reacties van de honderden bezoekers, de afgelopen jaren, valt op te maken dat deelname aan de levende kerststal dankbaar werk is en voor een onvergetelijke gebeurtenis zorgt.

Aanmelden kerstkindje
Voor (groot)ouders met hun kinderen is op Tweede Kerstdag van alles te beleven. Naast de vele boerderijdieren is ook de Kerstman aanwezig. In de tent, bij de vuurkorf is warme chocomelk, erwtensoep en glühwein te koop en kinderen kunnen marshmallows roosteren. Het aanmelden van kerstkindjes kan via het Contactformulier of bel voor meer informatie, 06-53227211.

Kijk/klik hier voor foto's van de vorige editie

Meest recente nieuwsberichten

Film Lentefeest Tweede Paasdag 2024

Op Tweede Paasdag (maandag 1 april 2024) kwamen zo’n 1.000 bezoekers naar het jaarlijkse Lentefeest bij de Kinderboerderij Uden. Zij hebben genoten van de vele

Nieuws voor onze vrienden

Afgelopen week is de eerste editie van 2024 van het informatieboekje ‘Nieuws voor onze vrienden’ weer op de mat gevallen. Er staan, naast de vaste