Nieuwsberichten

Kinderboerderij doet mee met Rabo ClubSupport

Rabobank Uden Veghel steunt ieder jaar clubs, stichtingen en verenigingen met een financiële bijdrage. Als coöperatieve bank geeft zij een deel van haar winst aan verenigingen zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Dit doet zij door middel van het organiseren van de landelijke Rabo ClubSupport actie. Ook dit jaar doet Kinderboerderij Uden hier aan mee. Met de opbrengst wil zij het voerhok voor dieren moderniseren. De stemperiode loopt van 27 september tot en met vrijdag 11 oktober.

Leden van de Rabobank ontvangen een code waarmee vijf stemmen kunnen worden uitgebracht. Er mogen maximaal twee stemmen aan dezelfde stichting of vereniging worden gegeven. “We hopen natuurlijk op zoveel mogelijk stemmen”, vertelt Thom Beuker van Kinderboerderij Uden. Met de opbrengst wil de Kinderboerderij het voerhok, zoals dat nu in gebruik is, moderniseren. Het voldoet niet meer aan de huidige eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. “Graag nodigen we iedereen uit om op de Kinderboerderij Uden te stemmen. Wij vinden het een fantastisch initiatief van de Rabobank Uden Veghel. En het is voor ons ieder jaar weer een geweldige opsteker”, aldus een enthousiaste Thom Beuker.

Gerealiseerde projecten
Tot afgelopen jaar was deze actie bekend onder de naam Rabobank Clubkas Campagne. De afgelopen jaren heeft Kinderboerderij Uden met de opbrengst van deze campagne diverse projecten gerealiseerd waaronder meubilair voor de serre, winter-/regenkleding voor de vrijwilligers, beregeningsinstallatie, nieuw hekwerk en medefinanciering ten behoeve van de nieuwe volières. In oktober wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend gemaakt welke clubs in het zonnetje worden gezet en welk bedrag iedere club krijgt. Voor meer informatie kan men contact opnemen met de Kinderboerderij Uden, telefoon 0413-250047, per e-mail: kbuden@kpnmail.nl of kijk op website: www.kbuden.nl.

Meest recente nieuwsberichten

Film Lentefeest Tweede Paasdag 2024

Op Tweede Paasdag (maandag 1 april 2024) kwamen zo’n 1.000 bezoekers naar het jaarlijkse Lentefeest bij de Kinderboerderij Uden. Zij hebben genoten van de vele

Nieuws voor onze vrienden

Afgelopen week is de eerste editie van 2024 van het informatieboekje ‘Nieuws voor onze vrienden’ weer op de mat gevallen. Er staan, naast de vaste