Nieuwsberichten

Kinderboerderij doet mee met Rabo ClubSupport

Met de jaarlijkse Rabo ClubSupport biedt Rabobank Uden Veghel kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan clubs, stichtingen en verenigingen uit de regio. Als coöperatieve bank geeft zij een deel van haar winst aan verenigingen zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Ook dit jaar doet Kinderboerderij Uden hier aan mee. Met de opbrengst wil zij het verblijf voor de cavia’s moderniseren. De stemperiode loopt van 5 tot 25 oktober.

Alle leden van de Rabobank ontvangen een code waarmee vijf stemmen kunnen worden uitgebracht. Er mogen maximaal twee stemmen aan dezelfde stichting of vereniging worden gegeven. “We hopen natuurlijk op zoveel mogelijk stemmen”, vertelt Luc van den Brule, voorzitter van de Kinderboerderij Uden. Met de opbrengst wil de Kinderboerderij het bestaande caviaverblijf opknappen en uitbreiden met een overdekte buitenren, die ook toegankelijk is voor de kinderen. “Graag nodigen we iedereen uit om op de Kinderboerderij Uden te stemmen. Wij vinden het een fantastisch initiatief van de Rabobank Uden Veghel. En het is voor ons ieder jaar weer een geweldige opsteker”, aldus een enthousiaste Luc van den Brule.

Gerealiseerde projecten
De afgelopen jaren heeft Kinderboerderij Uden met de opbrengst van deze campagne diverse projecten gerealiseerd waaronder modernisering voerhok, meubilair voor de serre, winter-/regenkleding voor de vrijwilligers, beregeningsinstallatie, nieuw hekwerk en medefinanciering ten behoeve van de nieuwe volières. In november wordt bekend gemaakt welke clubs in het zonnetje worden gezet en welk bedrag iedere club krijgt. Voor meer informatie kan men contact opnemen met de Kinderboerderij Uden, telefoon 0413-250047, per e-mail: info@kbuden.nl of kijk op website: www.kbuden.nl.

Meest recente nieuwsberichten

Film Lentefeest Tweede Paasdag 2024

Op Tweede Paasdag (maandag 1 april 2024) kwamen zo’n 1.000 bezoekers naar het jaarlijkse Lentefeest bij de Kinderboerderij Uden. Zij hebben genoten van de vele

Nieuws voor onze vrienden

Afgelopen week is de eerste editie van 2024 van het informatieboekje ‘Nieuws voor onze vrienden’ weer op de mat gevallen. Er staan, naast de vaste