Nieuwsberichten

Kerstbingo levert ruim 2.000 euro op voor Kinderboerderij

Alex van der Hoogen en Ronald Verwegen van Ons Caffeej hebben donderdagmiddag 14 maart 2019 de opbrengst van de jaarlijkse Kerstbingo 2018 gedoneerd aan Kinderboerderij Uden. Het bedrag van € 2.016,80 werd in dank aanvaard door het bestuur van de Kinderboerderij en zal worden besteed aan de inrichting van de nieuwe volières. Elk jaar kiezen de eigenaren van Ons Caffeej een goed doel binnen de gemeente Uden waar zij vervolgens hun financiële steun aan verlenen. De opbrengst van de Kerstbingo is mede mogelijk gemaakt door tientallen Udense ondernemers. Zij zorgden voor het beschikbaar stellen van diverse luxe prijzen.

“We dragen de Kinderboerderij een warm hart toe, vandaar deze geste. Vorig jaar hebben we ezel Fleur geadopteerd”, vertelt Alex van der Hoogen met gepaste trots. Voorzitter Luc van den Brule is erg blij dat Ons Caffeej de opbrengst van de Kerstbingo aan de Kinderboerderij schenkt. “Met deze giften kunnen we de juiste investeringen doen zodat nog meer mensen kunnen genieten van een bezoek aan de Kinderboerderij. Het onderhouden en het vernieuwen van de gebouwen en het kopen van voer zijn nu eenmaal behoorlijke investeringen. We proberen kostenneutraal te werken, zodat we geen entree hoeven te heffen. Daarmee blijven we laagdrempelig voor de Udense gemeenschap en ver daarbuiten”, aldus Luc van den Brule.

Sponsoren Kerstbingo 2018
De hoofdprijs voor deze editie van de Kerstbingo wordt beschikbaar gesteld door Peters en Peters Juweliers. De sponsoren van dit jaar zijn verder: HIP jewels & watches, Brasserie de Conversatie, Schietbaan Eric Swinkels, Grill Jambon, Proeflokaal Zuiders, Peter van Dooren Intercoiffure, Restaurant Somm, Restaurant Oonivoo*, kledingwinkel Winniz, Heineken Brouwerijen, Sligro Veghel, Wijnhuis Uden, Oogenlust Bloemen, Señor PP, Slagerij La Boucherie, P.I. Exploitatie, Bistro d’n Brouwketel Escharen, Brasserie Porte de Provence, De Visscherie, Jumbo de Laak, Sure Secure, Vrumona Nederland, Theater Markant Uden, restaurant Cusco, ‘t Zusje Tapas restaurant, Stage Crew, IJssalon Bananas, Claassen Schilderwerken, Bed & Breakfast ‘Bed in Brabant’, Veveo Verfproducten, Jason Setzer Fotografie, de Kopieerwinkel Uden, Hesselink Koffie, Hans de Groot Bouwbedrijf, Heerkens Groenten & Fruit, Bakkerij Bekkers, Top1Toys, DA Drogisterij Drossaard, Haarstudio 3, Rabobank Uden – Veghel en natuurlijk Stadscafé Ons Caffeej.

Meest recente nieuwsberichten

Nieuws voor onze vrienden

Afgelopen week is de eerste editie van 2024 van het informatieboekje ‘Nieuws voor onze vrienden’ weer op de mat gevallen. Er staan, naast de vaste

Veel publiek bij levende kerststal

Drukbezochte Tweede Kerstdag op de Udense Kinderboerderij met levende kerststal. Er werd volop genoten van de glühwein warme chocomel, snert en broodje worst. We hadden