Nieuwsberichten

Dierennieuws | maart 2020

Wat een bizarre tijd is het. Even staat alles stil en toch gaat alles gewoon door. Aangezien jullie momenteel niet bij ons op bezoek kunnen komen, komen wij via deze weg bij jullie op bezoek. De komende tijd probeer ik jullie zoveel mogelijk te laten zien wat er allemaal gaande is op onze kinderboerderij. En op dit moment is er behoorlijk veel gaande. We zitten midden in de lammerperiode. Hartstikke leuk al dat jonge grut dat door de wei huppelt. En al die fantastische moeders die zo goed voor hun lammetjes zorgen.

Gistermiddag ben ik met mijn fotocamera rond gaan lopen over de kinderboerderij. Erg leuk om te zien hoe alle dieren hier op reageren. De kleine dwerggeitjes die naar je toe komen gerend en bijna met hun neus in de camera duiken. En de eekhoorns die van een afstandje rustig toekijken wat dat voor een gek apparaat is. De mooiste reactie kwam van een van de Wallische lammetjes. Deze probeerde zich te verstoppen in een voerbak. Kunnen jullie hem zien liggen op de foto?

Op het moment dat ik een foto probeerde te maken van onze eerste Racka schaapjes kwamen papa en mama er direct bij staan. Dat leverde wel een hele leuke gezinsfoto op.
Zijn er dieren die jullie graag op de foto willen zien de komende periode? Laat het mij dan weten. Stuur een mailtje naar info@kbuden.nl. Wellicht zit jouw lievelingsdier er de volgende keer bij!

Tot de volgende keer en let goed op jezelf en anderen!
Veel liefs, Silvie (Beheerder Kinderboerderij).

Meest recente nieuwsberichten

Film Lentefeest Tweede Paasdag 2024

Op Tweede Paasdag (maandag 1 april 2024) kwamen zo’n 1.000 bezoekers naar het jaarlijkse Lentefeest bij de Kinderboerderij Uden. Zij hebben genoten van de vele

Nieuws voor onze vrienden

Afgelopen week is de eerste editie van 2024 van het informatieboekje ‘Nieuws voor onze vrienden’ weer op de mat gevallen. Er staan, naast de vaste