De Groenhoeve (verhuurmogelijkheden)

Het gebouw ‘De Groenhoeve’, gelegen aan de Artillerieweg 3 te Uden, is eigendom van Stichting De Groenhoeve. Het is in oktober 1990 tot stand gekomen door samenwerking van drie organisaties; Stichting Kinderboerderij Uden, IVN Uden en Vogelwacht Uden e.o.

Het bestuur van Stichting De Groenhoeve bestaat uit twee vertegenwoordigers van elk van bovengenoemde verenigingen. De Groenhoeve is opgezet om gebruikt te worden voor educatieve activiteiten op het gebied van milieu, natuur en landschap en landbouwhuisdieren. Naast educatieve activiteiten kunnen er ook sociaal-culturele en artistieke activiteiten in de vorm van lezingen, cursussen, tentoonstellingen en vergaderingen worden gehouden.

De Groenhoeve bestaat uit een ‘voorhuis’ en een ‘achterhuis’. Het achterhuis (met kantine en serre) is vast in gebruik door de Kinderboerderij. Het voorhuis (beneden- en bovenruimte) wordt regelmatig door de drie aangesloten verenigingen gebruikt. Er is ruime parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen aan de voorzijde van het gebouw. Tevens is er een tweetal invalidenparkeerplaatsen op korte afstand van de hoofdingang van De Groenhoeve. Klik hier voor de plattegrond van de Groenhoeve.

Verhuur van De Groenhoeve
Er bestaat de mogelijkheid om, op tijden dat De Groenhoeve niet in gebruik is, deze te huren. De beneden- en bovenruimte kunnen worden gehuurd als educatieruimte/vergaderruimte ten behoeve van overleggen, vergaderingen, lezingen, cursussen etc. op het gebied van milieu, natuur en landschap en Derde Wereld in de ruimste zin van het woord. Voor het geven van presentaties e.d. is een HD-beamer, projectiescherm en flip-over aanwezig. Ga voor meer informatie naar de website van De Groenhoeve.

Er kan gebruik worden gemaakt van de keuken. Deze is voorzien van een aanrecht, grote koelkast en bar. Naast een dames- en herentoilet is er een invalidentoilet aanwezig. De gebruikte consumpties worden bijgehouden en afgerekend met de penningmeester (middels een factuur). De prijs voor koffie, thee en frisdranken bedraagt € 1,50 per consumptie. Voor kleine feestjes is de Groenhoeve alleen te huur voor eigen leden van IVN, Vogelwacht of Kinderboerderij.

Huurprijzen
Voor incidentele huurders bedraagt de huurprijs voor de benedenruimte (72 m2 – max. 60 personen) € 40,00 per dagdeel (4 uur). Voor vaste huurders wordt de huurprijs nader afgesproken. Wanneer de benedenruimte bezet is, kan ook gebruik worden gemaakt van de bovenruimte (40 m2 – max. 20 personen). De kosten hiervoor bedragen € 25,- per dagdeel (4 uur). Voor meer informatie, klik op verhuurmogelijkheden.

Reserveren
Het aanvragen van een reservering kan alleen via het contactformulier van Stichting De Groenhoeve. Indien akkoord ontvangt u daarvan een schriftelijke bevestiging per e-mail. Voor meer informatie zoals huurvoorwaarden en beschikbaarheid, neem contact op met 06-51375702 of per e-mail: info@stichtingdegroenhoeve.nl. Het bestuur van Stichting De Groenhoeve behoudt zich het recht voor om de genoemde tarieven aan te passen danwel speciale afspraken daar over te maken.