Activiteitenkalender

Schapen scheren bijwonen

Zomer 2024 | exacte datum volgt later

De schapen van Kinderboerderij Uden worden net voor de zomer geschoren. Dit gebeurt in principe op een woensdagmiddag, zodat de kinderen van de basisschool aanwezig kunnen zijn. Jaarlijks komen hier veel bezoekers op af. Kinderen kunnen na school met hun ouders, verzorgers of opa en oma komen kijken hoe de schapen ‘de jas’ wordt uitgedaan. De Kinderboerderij is gevestigd aan de Artillerieweg 3 in Uden waarbij de toegang gratis is. Klik hier voor meer informatie.

Dierendag op de Kinderboerderij

Datum: vrijdag 4 oktober 2024

Op vrijdag 4 oktober 2024 tijdens Werelddierendag is de Kinderboerderij Uden ‘s middags van 13.30 tot 17.00 uur geopend. Men kan de diertjes komen bekijken en knuffelen. De dieren worden deze dag extra verwend. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis. Kinderboerderij Uden is gevestigd aan de Artillerieweg 3 in Uden nabij voetbalclub FC-Uden.

Levende kerststal Kinderboerderij Uden

Donderdag 26 december 2024 (Tweede Kerstdag)

Op Tweede Kerstdag (donderdag 26 december 2024) kan men van 11.00 tot 17.00 uur de traditionele levende kerststal bij de Kinderboerderij Uden bezoeken. In de houten kerststal hebben Jozef, Maria en het kindje Jezus tijdelijk onderdak gevonden. Ook levende ezels, geiten, schapen, kippen en konijnen ontbreken niet. In de verwarmde serre kan men diverse hapjes en drankjes bestellen. De Kinderboerderij is gevestigd aan de Artillerieweg 3 in Uden (naast FC-Uden). De toegang is gratis. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Kinderboerderij actief tijdens NLdoet 2024

Datum: 15 en 16 maart 2024 | geweest!

Vrijwilligers van de Udense Kinderboerderij doen vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2024 mee met NLdoet. In dat weekend organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Zij zet hiermee het vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit de handen uit de mouwen te steken met als doel mensen dichter bij elkaar te brengen. Het adres van de Kinderboerderij is Artillerieweg 3 in Uden. Iedereen is ’s middags van harte welkom om mee te helpen of een kijkje te komen nemen.

Lentefeest 2e Paasdag Kinderboerderij

Maandag 1 april 2024 | geweest!

Op Tweede Paasdag (maandag 1 april 2024) wordt het jaarlijkse Lentefeest gehouden op de Kinderboerderij Uden. Voor kinderen met hun (groot)ouders is er van alles te beleven. Bij de ingang kan men voor € 3,50 een spelletjeskaart kopen waarmee de kinderen aan alle activiteiten kunnen deelnemen. Het Lentefeest duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur, waarbij de toegang gratis is. De Kinderboerderij is gevestigd aan de Artillerieweg 3 in Uden, nabij het sportcomplex van FC-Uden. Kijk/klik hier voor het complete programma van het Lentefeest.

Aangepaste openingstijden tijdens carnaval

Vrijdagmiddag 9 februari 2024 open; 11 en 12 februari gesloten | geweest!

Kom gezellig carnaval vieren op vrijdagmiddag 9 februari 2024 van 14.00 tot 16.00 uur in de serre van de boerderij. 

De Kinderboerderij Uden is tijdens carnaval op zondag 11 en maandag 12 februari gesloten. Vanaf dinsdag 13 februari zijn we weer gewoon geopend. Er zijn diverse consumpties zoals hapjes en drankjes te koop. Het adres van de Kinderboerderij is Artillerieweg 3 in Uden (naast voetbalveld FC-Uden). Iedereen is van harte welkom, waarbij de entree gratis is. Kijk/klik hier voor Openingstijden.