Activiteitenkalender

Lentefeest 2e Paasdag Kinderboerderij

Maandag 10 april 2023

Op Tweede Paasdag (maandag 10 april 2023) wordt het jaarlijkse Lentefeest gehouden op de Kinderboerderij Uden. Voor kinderen met hun (groot)ouders is er van alles te beleven. Bij de ingang kan men voor € 3,50 een spelletjeskaart kopen waarmee de kinderen aan alle activiteiten kunnen deelnemen. Het Lentefeest duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur, waarbij de toegang gratis is. De Kinderboerderij is gevestigd aan de Artillerieweg 3 in Uden, nabij het sportcomplex van FC-Uden. Kijk/klik hier voor het complete programma van het Lentefeest.

Kinderboerderij actief tijdens NLdoet 2023

Datum: Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2023

Vrijwilligers van de Udense Kinderboerderij doen vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2023 mee met NLdoet. In dat weekend organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Zij zet hiermee het vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit de handen uit de mouwen te steken met als doel mensen dichter bij elkaar te brengen. Het adres van de Kinderboerderij is Artillerieweg 3 in Uden. Iedereen is ’s middags van harte welkom om mee te helpen of een kijkje te komen nemen.

Kinderboerderij open tijdens carnaval

Zondag 19 t/m dinsdag 21 februari 2023

De Kinderboerderij Uden is tijdens het carnavalsweekend geopend van 13.30 tot 16.30 uur. De kantine is in carnavalssfeer omgetoverd. Ook zijn er diverse consumpties zoals hapjes en drankjes te koop. Het adres van de Kinderboerderij is Artillerieweg 3 in Uden (naast voetbalveld FC-Uden). Iedereen is van harte welkom, waarbij de entree gratis is. Voor meer informatie kijk op www.kbuden.nl

Levende kerststal Kinderboerderij Uden

Maandag 26 december 2022 (Tweede Kerstdag)

Op Tweede Kerstdag (maandag 26 december 2022) kan men van 11.00 tot 17.00 uur de traditionele levende kerststal bij de Kinderboerderij Uden bezoeken. In de houten kerststal hebben Jozef, Maria en het kindje Jezus tijdelijk onderdak gevonden. Ook levende ezels, geiten, schapen, kippen en konijnen ontbreken niet. In de verwarmde serre kan men diverse drankjes bestellen. De Kinderboerderij is gevestigd aan de Artillerieweg 3 in Uden (naast FC-Uden). Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.