Lampionnenoptocht en Levende Kerststal

Op zaterdag 16 december 2017 is er weer een Lampionnenoptocht op de Kinderboerderij Uden. Voorafgegaan door de Kerstman vertrekt om ca. 18.00 uur de stoet met kinderen met lampion voor een rondje om de Kinderboerderij. Vooraf worden door Gitaaronderwijs “GITARANDO” kerstliederen gespeeld om in de stemming van Kerst te komen. Als de kinderen terug zijn op de Kinderboerderij worden de lampen in de Kerststal ontstoken. Daarna wordt er nog wat gitaarmuziek gespeeld en kan er wat gedronken worden. Op de Kinderboerderij zijn lampionnen te koop voor € 2,- per stuk (tegen kostprijs). De toegang is gratis.

Op 2e Kerstdag is er een Levende Kerststal. De Kinderboerderij is mooi versierd met kerstbomen en verlichting. De poort gaat om 11.00 uur open. Er zijn gelukkig weer enkele baby’s die met hun moeder in de stal staan. Ook is er een Kerstman die met de kinderen (als ze dat willen) op de foto kan. Een engel leest dit jaar regelmatig in een stal kerstverhalen voor.
Naast koffie, thee en frisdrank is er ook glühwein en snert te koop. De Kinderboerderij sluit om 17.00 uur.
De toegang is gratis, maar ter bestrijding van de kosten vragen wij een vrijwillige gift in de melkbus bij de uitgang. Wij hopen weer op veel bezoekers.

Het bestuur