Adoptiedieren

Adoptieplan Kinderboerderij Uden

In deze tijd waarin alles duurder wordt, kan de Kinderboerderij elke steun van jullie gebruiken. De verzorging van dieren kost veel geld. Om te zorgen dat wij de dieren goed kunnen verzorgen hebben wij het plan opgevat om onze dieren ter adoptie aan te bieden. De dieren blijven natuurlijk gewoon op de boerderij wonen maar jullie bijdrage zorgt voor het onderhoud van het geadopteerde dier.

Wanneer je een dier bij ons adopteert komt je (bedrijfs)naam op het adoptiebord dat bij ons op de boerderij hangt.

kinderboerderijvoorkroonland2015

Het geld wat je voor de adoptie betaald komt de dieren rechtstreeks ten goede. Voor onderhoud, dierenverblijven, eten, hoefsmid of dierenarts.
Zo help je met het voortbestaan van de boerderij én zorgt je (als bedrijf) voor een positieve reclame. Ook krijgt je een voederstrippenkaart en een certificaat van het door jouw geadopteerde dier.

Aanmelden voor een adoptiedier?
Wanneer je belangstelling hebt om een dier te adopteren bijvoorbeeld samen met je klas, buurschap, vereniging of vriendenclub, of hier meer informatie over wilt, kan er gebeld worden naar de Kinderboerderij (0413 – 250047). Vraag naar de beheerder. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen tijdens de openingstijden of ons een e-mail te sturen voor meer info: kbuden@kpnmail.nl

Voorwaarden voor adoptie

  1. Het adoptiecontract wordt voor minimaal één jaar aangegaan. Na het jaar kan beslist worden of er wordt doorgegaan met de adoptie of niet.
  2. Alleen vrouwelijke dieren van elke soort kunnen worden geadopteerd.
  3. Je kunt geen speciale rechten ontlenen aan de adoptie van een dier.
  4. Het dier blijft te allen tijde eigendom van de Kinderboerderij.
  5. Het is niet mogelijk het dier mee naar huis te nemen voor langere of kortere tijd.
  6. Wij streven ernaar alleen dieren ter adoptie aan te bieden, waar we van verwachten dat ze het hele jaar op de Kinderboerderij zullen blijven. Ondanks dit streven kan het voorkomen dat een dier vanwege ziekte of bijvoorbeeld gedragsproblemen de boerderij zal moeten verlaten. De Kinderboerderij zal hiervoor geen verantwoording hoeven af te leggen aan de persoon die het dier geadopteerd heeft. Als het door jouw geadopteerde dier de boerderij verlaat, stellen wij je hiervan op de hoogte en je kunt desgewenst een ander dier uitzoeken of je krijgt het resterende deel van het adoptiegeld (resterende volle maanden) van dat jaar terug.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.