Activiteiten 2019

Levende kerststal Kinderboerderij Uden

UDEN | Op Tweede Kerstdag 2019 kan men van 11.00 tot 17.00 uur de traditionele levende kerststal bij de Kinderboerderij Uden bezoeken. In de houten kerststal hebben Jozef, Maria en het kindje Jezus tijdelijk onderdak gevonden. Ook levende ezels, geiten, schapen, kippen en konijnen ontbreken niet. In de verwarmde serre kan men diverse drankjes bestellen. De Kinderboerderij is gevestigd aan de Artillerieweg 3 in Uden (naast FC-Uden). Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Lampionnenoptocht bij Kinderboerderij Uden

UDEN | Zaterdag 14 december 2019 om 17.30 uur kunnen kinderen met hun ouders en grootouders meedoen aan de traditionele lampionnenoptocht op de Kinderboerderij. Leerlingen van Gitaaronderwijs Gitarando uit Uden-Boekel laten in de verwarmde serre hun mooiste kerstliedjes horen. Aansluitend gaat de Kerstman voorop in de stoet met kinderen en hun lampionnen om een rondje rond de boerderij te lopen. De rij wordt gesloten door Maria en Jozef met de ezel. De Kinderboerderij is gevestigd aan de Artillerieweg 3 in Uden, waarbij de entree gratis is. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Sinterklaasviering bij de Kinderboerderij Uden

UDEN | Op woensdagmiddag 4 december 2019 kunnen kinderen van 15.00 tot 16.30 uur met hun (groot)ouders op de Udense Kinderboerderij hun eigen pietenmuts knutselen. Er is een speciaal pieten-parcours uitgezet. De kinderen kunnen onder begeleiding van enkele vrijwilligers een schoentje inkleuren en opplakken. Ook worden er cadeautjes in de schoorsteen gegooid. Iedereen is hierbij van harte welkom. De Kinderboerderij is gevestigd aan de Artillerieweg 3 in Uden, waarbij de deelname gratis is. Voor meer informatie kan men telefonisch contact opnemen, 0413-250047, per e-mail: info@kbuden.nl of www.kbuden.nl.

Dierendag op de Kinderboerderij 2.0

UDEN | Vrijdag 4 oktober 2019 tijdens Werelddierendag is de Kinderboerderij Uden van 10.00 tot 19.00 uur geopend. In de loop van de middag is er van alles te doen voor kinderen én voor de dieren. Zo kan er een snoepketting voor de beesten worden gemaakt, niet van marshmallows of spekjes maar van appel, wortel en andere dingen die de dieren lekker vinden. Vrijwilligers zijn aanwezig om de kinderen daarbij te helpen. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis. Kinderboerderij Uden is gevestigd aan de Artillerieweg 3 in Uden nabij voetbalclub FC-Uden.

Lentefeest Tweede Paasdag Kinderboerderij Uden

UDEN | Op Tweede Paasdag wordt het jaarlijkse Lentefeest gehouden op de Kinderboerderij Uden. Voor kinderen met hun (groot)ouders is er van alles te beleven. Bij de ingang kan men voor € 3,50 een spelletjeskaart kopen waarmee de kinderen aan alle activiteiten kunnen deelnemen. Het Lentefeest duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur, waarbij de toegang gratis is. De Kinderboerderij is gevestigd aan de Artillerieweg 3 in Uden, nabij het sportcomplex van FC-Uden.